Kontakta oss

Hyr en Bartender: Kontakta Oss för En Unik Barupplevelse

Att anlita en bartender är ett fantastiskt sätt att göra din nästa fest eller evenemang minnesvärt. Vare sig det handlar om en födelsedagsfest, bröllop eller företagsevent, kan en skicklig bartender föra din upplevelse till en helt ny nivå. Om du vill hyra en bartender för din nästa fest är det enkelt – kontakta oss, och låt oss hjälpa dig skapa en unik barupplevelse!

Varför Hyra en Bartender?

Fördelarna med att hyra en bartender för ditt evenemang är många. En professionell bartender har kunskapen, färdigheterna och erfarenheten som krävs för att skapa enastående drinkar och ge din fest en känsla av lyx. Här är några skäl till varför du bör överväga att anlita en bartender:

 1. Expertis i Dryckesberedning: Bartendern har en bred kunskap om olika drycker och kan skapa en mängd olika cocktails, mocktails och alkoholfria alternativ som passar dina gästers smaker.
 2. Effektivitet och Snabbhet: En professionell bartender kan hantera stora mängder gäster och servera drycker snabbt och effektivt, vilket hjälper till att hålla köerna korta.
 3. Kreativitet: Bartendern kan skapa specialanpassade drinkar som passar temat för ditt evenemang och ger en personlig touch till upplevelsen.
 4. Ansvarsfull Alkoholservering: En kunnig bartender förstår vikten av ansvarsfull alkoholservering och kan se till att dina gäster konsumerar alkohol på ett säkert sätt.

Våra Bartendertjänster

När du väljer att hyra en bartender från oss får du tillgång till högkvalitativa tjänster som kommer att göra ditt evenemang minnesvärt. Våra bartendrar är skickliga, vänliga och dedikerade att ge din fest det lilla extra. Här är några av de tjänster vi erbjuder:

 • Cocktailskapande: Våra bartendrar kan skapa en mängd olika cocktails och drinkar, från klassiker som Mojito och Cosmopolitan till unika kreationer som passar din fest.
 • Anpassade Menyer: Vi kan skapa en skräddarsydd dryckesmeny som matchar temat för ditt evenemang och dina gästers preferenser.
 • Professionell Utrustning: Vi tar med oss all nödvändig utrustning, inklusive glas, shakers och mixrar, för att se till att dina gäster får högkvalitativa drinkar.
 • Ansvarsfull Servering: Våra bartendrar är tränade för att följa de högsta standarderna för ansvarsfull alkoholservering och ser till att dina gäster har en säker och trevlig upplevelse.

Kontakta Oss För Att Hyra Bartender

För att göra din fest eller evenemang extra speciell är det enkelt att hyra en bartender från oss. Vi är dedikerade att skapa en minnesvärd barupplevelse för dig och dina gäster. Kontakta oss idag för att boka en bartender och diskutera dina behov och önskemål.

Varför Välja Oss?

När du väljer oss för att hyra en bartender får du en partner som strävar efter att överträffa dina förväntningar. Här är några skäl till varför du bör överväga att anlita oss:

 • Erfarenhet: Vi har många års erfarenhet av att leverera högkvalitativa bartjänster för olika evenemang.
 • Professionell Service: Vårt team är professionellt och engagerat att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.
 • Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov och kan arbeta med olika teman och budgetar.
 • Kundnöjdhet: Vi strävar alltid efter att uppnå 100% kundnöjdhet och är stolta över vår många nöjda kunder.

Kontakta oss idag för att hyra en bartender och ta din fest till nästa nivå. Låt oss hjälpa dig skapa en oförglömlig barupplevelse som dina gäster kommer att prata om länge efter att festen är över.

Avslutande Tankar

Att hyra en bartender är ett utmärkt sätt att lyfta din fest till en ny nivå. Med vår skickliga och erfarna personal kan vi skapa en unik barupplevelse som kommer att imponera på dina gäster. Kontakta oss idag för att boka en bartender och låt oss hjälpa dig att göra ditt evenemang minnesvärt. Oavsett om det handlar om cocktails, mocktails eller alkoholfria alternativ, är vi redo att göra din fest till en succé.

Kontaktformulär
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn

Mail Feedback från nöjda kunder:

Hej Mr Showbartender!

Först och främst ett STORT tack för ert underbara jobb på vårt bröllop! Vi är mer än nöjda och gästerna pratar än om hur duktiga ni var och vilka goda drinkar som blandades! ( De var även imponerade över er showtalanger , vi med! WOW!)

Vi är jätte jättenöjda med allt!

servicen, proffsigheten ( som var över förväntan) och mångfaldigheten som fanns bland alla drinkar samt all garnityr osv!

Vi kunde verkligen beställa vilken drink som helst och fick det serverat så himla lyxigt och fint!

Ett innerligt tack för att du / ni gjorde vår bröllopsfest oförglömlig!

Vi kommer att rekommendera er vidare så mycket vi kan!

Ha en trevlig dag önskar ett väldigt nöjt bröllopspar

(Herr & Fru Olauson)

____
Hej!

Tusen tack för ett fantastiskt jobb. Du gjorde festen till den succé det blev.

Ha det så bra! Vi hörs igen när det blir tillfälle.

Karin

____

Hej

Det blev så lyckat, mkt tack vare dig:)

Hälsningar

Annica

____

Hej,

Tack ännu en gång, vilken partyinsats ni gjorde!

Jennie 

____

Tusen tusen tack för igår.

Ni gjorde verkligen hela festen!!

Mvh Tobbe