Varför anlita Hyra Bartender?

Hyr Bartender för Din Evenemangsupplevelse

Krydda festen med en riktig bartender, som gör festen alla kommer att prata om!

Våra Erfarna Bartenders – Mer än Drinkar

Våra bartenders är inte bara duktiga på att blanda drinkar, något som är självklart, dem är även de bästa entertainers bakom baren som varvar flair/jonglering, bar trix och magi och sätter igång festen med detsamma och får era gäster att stortrivas.

Våra Utbildade Bartenders – En Konstform

I vårat stall av bartenders har vi flerfaldiga svenska mästare, och även Sveriges bästa bartender 2016 och 2017 i Flair/Showbartending. Denna imponerande skara av bartenders är välutbildade, erfarna och fulla av passion för sitt arbete. De förstår att det inte bara handlar om att servera drycker; det handlar om att skapa en upplevelse för gästerna, och det är precis vad de gör bäst.

Anpassad Service för Din Tema eller Önskemål

Våra bartenders är också skickliga på att anpassa sig till din festtema eller önskemål. Oavsett om du planerar en elegant cocktailkväll, en avslappnad poolfest eller en temafest, kommer våra bartenders att skapa drinkar och en atmosfär som passar perfekt till evenemanget. De är lyhörda för dina önskemål och arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar.

Stressfri Dryckesservice

En av de stora fördelarna med att anlita en bartender från Hyra Bartender är att du kan slappna av och njuta av festen medan våra bartenders tar hand om allt som har med dryckesservice att göra. De förbereder och serverar drinkar, håller baren ren och organiserad, och ser till att alla gäster har en fantastisk upplevelse. Det innebär att du kan vara värd för ditt evenemang utan stress och oro över dryckeslogistiken.

Specialanpassad Drinkmeny för Ditt Evenemang

Våra bartenders kan även hjälpa dig med att skapa en specialanpassad drinkmeny för ditt evenemang. Oavsett om du vill ha signaturdrinkar som matchar din festtema eller en omfattande cocktailmeny, kan våra bartenders hjälpa dig att välja de perfekta drinkarna och ingredienserna för att göra din fest minnesvärd.

Erfarenhet och Professionalism

Hyra Bartender har en lång och framgångsrik historia inom dryckesservicebranschen. Vi har betjänat en mängd olika evenemang, från privata fester och bröllop till företagsevenemang och festivaler. Vårt rykte för kvalitet och professionalism har gjort oss till det självklara valet för många kunder som söker den bästa bartenderupplevelsen.

Boka Din Bartender Idag!

Så om du vill höja nivån på din fest och ge dina gäster en oförglömlig upplevelse, tveka inte att anlita en bartender från Hyra Bartender. Vi är här för att göra din fest till något alldeles extra, och våra bartenders är redo att skapa magi bakom baren och sätta igång festen. Kontakta oss idag för att boka din bartender och se hur vi kan göra din fest till en succé!

  • Vi planerar och utför hela arbetet, d.v.s. allt från utformandet av drinkmenyn, tar med all nödvändig utrustning inkl mobil bar/avlastningsbord.
  • Vi erbjuder glas som är speciellt anpassade till cocktail party i kristall, halv kristall eller polykarbonat (okrossbara plast glas)
  • Vi tar med alla alkoholfria ingredienser.
  • Ni får de bästa entertainers bakom baren som varvar magic, flair/jonglering och bar trix, som sätter igång festen med detsamma och får era gäster att stortrivas och känner att ni verkligen bryr er om dem.
  • Vi erbjuder en helhetslösning vilket gör att ni som värd kan fokusera på annat medan vi levererar dryck och skapar atmosfär.
Ska du arrangera ett evenemang? Hyra bartender är det perfekta sättet att höja stämningen. Kontakta oss idag för professionell bartenderservice.